Boncuk123 Kızlar kuzenimde bebek istiyordu vuran hemşire 3 ay korunun demiş. Birçok doktor birşey olmayacağını söylüyor. Tüp bebek tedavisi planlayanlara bile öneriyorlar. Normalde olcaktım ama kafam çok karıştı. Gebelik isteyen ve olan var mı ?
Cananyildiz Boncuk123 1 ay kornmak yeterli dye düsünyrm cnkü bilimsl calşma yk.Doktrlr fikrlerini sylüyo kimisi 1 ay kmisi 3 ay dyo ama mesala Sehr hastanelernde aşı olanlara 3 ay aşılama bile yapmıyolar
Cyber Boncuk123 ben tüp bebek tedavisinden önce 1. Doz tedavi sürecinde ise 2. Doz aşımı oldum.Hatta doktorum mesleğimden dolayı ilk bizler aşı old için sordu aşını oldun dimi diye.2. Doz için de tabiki vurun tedavini etkileyecek birşey yok demişti.Sadece hamileliğin ilk 3 ayında hiçbir aşıyı vurmuyorlar.
Rose91 Boncuk123 bende saglik calisaniyim 2 aşımıda oldum 1 ay sonra cok sukur gebe kaldm.. Simdi 3 ayligiz💙🙏🏻🙂
Umutluanne1 Boncuk123 tüp bebek tedavisi surecindeyim . Yumurtalarim toplandı . Dün doktoruma mesaj attım asi olabilir miyim diye . Doktorum da hamilelik öncesi vurulabilirsin demiş canım
Boncuk123 Rose91 yaaaa bende en kısa zamanda oluyum o zaman çok kafam karışmıştı. Teşekkür ederim ❤️🌸
Rose91 Boncuk123 hic bir sey olmaz herkes bir sey uyduruyor şu aşılarla ilgili yok kısır olacaz yok dna bozulacak hepsi sacma vurul saglgin herseyden onemli cok sukur vuruldum 1 ay sonra hamile kaldm bebegimde saglikli Allahin izniyle 🙏🏻
Umutluanne1 Boncuk123 İnşallah doğru karar veriyoruzdur asi konusunda Allah pişman etmesin artık mecbur
Boncuk123 Rose91 ben normalde aşıyı çok istiyorum böyle korkarak gezmektense olmak daha iyi çok kafam karışmıştı ama artık yapacak birşey yok eşim şehir dışında gelsin ilk işim aşı olmak olcak. Rabbim isterse her türlü kucağımı doldurur zaten 💚
Rose91 Boncuk123 kesinlikle katılıyorum.. Hayirlisi ne ise ole olsun hic tereddut etmeden vuruldum 1 ay sonra hamile kaldm ve smdi 14. Haftamdan sonra 3. Dozumu vurulacam gebeyken.. Allahin izniyle hic bir sey olmaz💙🙏🏻