Ozlem1992 Günaydın anneler. İki gündür Bebek hareketi hissetmiyorum. ablama sordum daha tecrübeli normal diyor. Sizde de oluyor mu böyle durumlar.
zllcnlky Ozlem1992 benim de o haftalarda duzensiz hareket ettigi olmustu. Korkmayin, varsa evde çikolata yada tatlı birşeyler yiyip sol tarafınıza uzanın. 1-2 saat içinde hareket eder diyorlar. Eğer o zaman etmezse doktorunuza gidin bence.
2-prensesannesiii Ozlem1992 Valla kimseyi dinlemeyin derim . 2 gündür hareket etmedi diyorsunuz . Korkutmak istemem ama aynı şeyleri yaşadığım için diyorum hastaneye gitme imkanınız varsa beklemeden hemen gidin yada sağlık ocağına gidip kalp atışını dinleyebilirsiniz
ElifKoseSancak Ozlem1992 bir doktorunla konuş bence bana da artık 24 haftalık olduktan sonra hareketler çok önemli dedi
Deniz59 Ozlem1992 28 haftada hareketler düzeliyor diyorlardı bende 2 gün hissetmedim şimdi kıpır kıpır
ElifKoseSancak Bir de eğer hissedemezsen çikolata ye soluna yat bekle dedi bir dene eğer hala hissetmezsen bir git görün
Ozlem1992 Deniz59 oh maşallah. Sağlıklı olsunlar inşallah. İnsan kaygilaniyor ne garip şeyler hareket etse tuhaf hissediyorum etmese kaygilaniyorum. ☺️
Ozlem1992 zllcnlky Sağolun aynen doktorumda öyle yazmış şimdi rahatladim biraz. İki gündür yoruluyorum biraz da sanırım. Teşekkür ederim cevaplar için. Sagolun
Gamzeoks Ozlem1992 normal benimde çikolata yiyip yürüyüp soluma yatıp yine de hareket etmediği olmuştu günlerce. Sağlık ocağına gidip kalp atışını dinlemiştim her defasında. Sizde öyle yapabilirsiniz
Ozlem1992 Çok teşekkür ederim sağolun. Öğleden sonra yine tedbir amaçlı gidicem inşallah. Yanıtlar için teşekkür ederim.