Zehrat Kızlar merhaba 33+5 deyim şimdiye kadar hiç kramp gitmedi bana iki gün Aralık’la sağ ve sol kramp girdi gece oldu alt bacak baldır kısımda ve ağrisi geçmiyor dayanılmaz şekilde 😑 önerisi olan var mi Bilgi verir misiniz🙌
DilekAkkayaYksel Zehrat bende bekliyim burda banada bu ikinci kez oldu gece uyandirdi ve resmen hala agriyo baldirim 21+6 yim benee dayanilmaz bi aciyla uyandim resmen uykudan
Cansum1 Zehrat benimde aynı alt bacağım ağrıyor yürüdükçe gece bağırarak kaldım eşim fırladı resmen ayağımı ofaladııı öyle geçti kramp hala ağrıyor akşama doğru geçer inş
Ynccelik Zehrat canım bacaginiza kramp girdiğinde sakin elinizle geçecek diyo ovmayin uyandiginizda agrir baldiriniz. Kramp girdiğinde ayağınızı kendinize doğru çekin arka kaslarınızı gerdirin ben hep öyle yapıyorum geçiyor.
Meryemaskerden Zehrat ben 37ye girdim canm hic magnezyum ilaci kullanmadm kramp olmamasi icin gunde 1tane sade soda ve bi avuc badem ye hic kramp yasamazsin bendede kramp oldu hic olmadi deil ams.cozumu böyle buldm cnmm doktorumunda tavsiyesi ilacı vermedi zaten 😊
Zehrat DilekAkkayaYksel DilekAkkayaYksel evet gece oluyor ağrisida geçmiyor iki gün oldu biri olali hala ağrıyor
DilekAkkayaYksel Zehrat hapa ragmen mi oldu ilk defa sizin benm bu ikinci kez oldu ve inanilmaz agriyo
Aysenurtsr Zehrat benim 3 gun agrimisti 20li haftalarda basamamistim uzerine. 33 haftaligim simdi ara ara giriyor. Magnezyum iciyorum ama olucak malesef hamilelikte.
Inciyusuf Merhaba kızlar bende 30 .1 deyim ama çok fena sırt ağrısı çekiyorum sol bacağıma atmış çok ağrım var ne yapsam acaba
MerveMustafaKaraku Zehrat canım magnezyumunu düzenli kullan. Hemen etki etsin dersen normal bildiğin turp var ya çok iyi geliyo. Soy dilimle kütür kütür onu ye faydasını hemen göreceksin. Sade yiyemezsen yemeklerin yanında ye
HicranKzn 38 haftalığım 33 den beri günde 2 magnezyum kullanıyorum banamısın demiyor. Hergün ağlama krizine giriyorum bir yarım saat öncede oturdum ağladım. Bu ağrının bi tarifi yok😭😭 sağ bacağım özellikle