busraaklnc Kızlar bebek odası yaptıysanız veya benim gibi sadece dolap ve şifonyer alcaksanız resim paylaşır mısınız fikir olsun. Yatak odasında heyner in anne yanı beşiğini istiyorum özellikleri ve görüntüsü çok güzel. Bunlar internetten bulduklarım ayrıca şifonyer sadece çekmeceli mi yoksa çekmece+Kapaklı mı onu da bilemedim. Bir de küçük odamızda eşimin gençken kullandığı bazası var onun yanına da dolap ve şifonyer alcaz ama böyle çok bebeksi değil biraz daha büyüdüğünde de kullanabileceği tarzda olsun istiyoruz. Fikir verirseniz sevinirim 😊
birceefe busraaklnc instagramda woodykidstore adlı sayfadan yaptırmayı düşünüyorum inşallah ama ne zaman bilmiyorum 😀
busraaklnc metehaninannesiii çok güzel ama dimii 😄 benim de komşum almıştı galiba çocuklarımızın odaları hep aynı olcak 😂
metehaninannesiii busraaklnc evet ya çok hoş çok hoşuma gitti mağazaya girer girmez gözüme bu takıldı birde bunun gri renkli olanı vardı da ben bunu tercih ettim o çok koyuydu oda küçük olunca birde iyice boğar diye bende çok seviyorum 😂💙
metehaninannesiii busraaklnc amiin canım seninde mı oğlun olacak ayni ciktik hersey de bu arada benim adim da büşra 😂😂
busraaklnc metehaninannesiii ya evet ismi farklıdır ama heralde bebeklerimizin 😂 bizim Ahmet Buğra sizin ne 😂
busraaklnc Biannee1 internette dolap 2.400 şifonyer 1000 beşik 1200₺ ama biz mobilyacıya yaptırcaz toplam 3.000₺ kalitesi de çok iyi mdf 😊
metehaninannesiii esrvl dolabı sifonyeri montessori yatağı içine konulacak yataş yatak park yatak toplam 7.000 verdik
busraaklnc Zuhreee amasyada maalesef ama isterseniz herhangi mobilyacı yada marangoza sorun derim illa ki fiyat oynar biraz
busraaklnc Mizgin72 henüz almadım ama modeli bu siteden buldum yorumları ve özellikleri çok iyi https://www.beddingheyner.com/urun/ahsap-60x120-besikler/heyner-ahsap-organik-besik-anne-yani-lux-sallanir-bebek-besigi-60-x-120-cm-sari-yildiz-uyku-seti-ve-soft-ortopedik-yatakli