gulstgl Günaydın herkese, planlı sezaryene karar verildiğinde kaçıncı haftada doktor gün veriyor acaba?
Kyafrd 22Ege00 benimde doktorum 38+1 e gün verdi benimde 1 hafta sonra ama çok tedırgınım erkenmı dıye sızınkının kilosu ne kadar acaba
gulstgl Sedakbyk allah korusun sezaryen tarihinden önce doğum başlarsa ne yapılıyor acaba ? Bilginiz var mı
beybisi26 gulstgl bebeğimiz bir sürpriz yapmazsa 38. haftayı tamamlayınca gün aldık. İçerde ne kadar durursa kar 😁 büyüsün iyice
MerveKaya38 leyla_ok benim kendi doğum günüm 30 temmuz benim oglumda 9 temmuz da gelecek Rabb’im nasip ederse inşallah 🧡🤲🏻
Krtalzyn gulstgl ay bakalım bugun doktora gidicem 37+3 deym bebiş dönmeedi gün verirmi haftaya diye düşünüyorum çnkü sonraki hafta bayrama denk geliyo ozmn bekletmez diye düşünüyorum ne dicek acabaa heycnalanmaya başladım😄
Nilaylks gulstgl 37. Haftada gün verdi ama 35. Haftada belli sayılırdı ihtimal üzerine gün konuşmuştuk
gulstgl Nilaylks gün kararlaştırma biraz bebeğin durumuna göre oluyor o zaman kimisi 37de kararlaştırmış kimi 35te. Neyse sağlıkla doğsunlar da 🙏🏻