lily-11 Selam kızlar. Aslında sepet beşiğimiz vardı onu kullanıcaktık ama bebeğim prematüre doğunca anne yanı daha kullanışlı olur diye düşünerek ani bir kararla chicconun next2me model anne yanı beşiğini aldım. Kullanan var mı memnun musunuz? Bir de buna nevresim takımı bulamıyorum 50-80cm bu kadar küçük çarşaf bile yok. Kendi nevresimini mi almalıyım yoksa biraz daha büyük lastikli çarşaf alıp alttan mı sabitlesem?
Elifim17 lily-11 ben kullandım canım 9 ay. Cok memnundum. Nevresim işini de fazlasını altına kıvırıp kullandım hep.
Nur_tanem lily-11 bizde öyle aldık henüz kullanmadık ama minik lastikli çarşaf dikildi üç beş tane cnm da muslin ile ortebilirsin yazın terleme yapmaz hem kullanışlı altına kıvırıp kullanılır Rabbim kullanmayı da nasip eder inşallah 😍🧿🤲
lily-11 Elifim17 dimi yaa ben de öyle yapayım dedim. Kendi boyutlarında nevresim hiç bi yerde yok sadece chicconun kendi sitesinde var ve çok pahalı. Daha sonra da hiç bi şekilde kullanamam. Büyük beşik almıştım 70-140 onun nevresimini kullanıcam bir denicem bakalım çok teşekkür ederim🤗
Kiziltan lily-11 inatagramda ölçüleri belirtin ona özel nevresim diken sayfalar var ben eyfa baby dan yaptırıcam instagramda var baya özenli yapıyor
Emsare Ben kullandım oğlumda iyi ki almışım dedim. Özellikle gece emzirmek çok büyük kolaylık, çocuğun da uykusu bölünmüyor. İlk gebeliğinde de keşke alsaymışım demiştim. Nevresim olarak ben Muslin örtü serdim hep zaten küçük yeterli oluyor