Uykucu2307 Meleekdincc normal bekliyorum canım ben. Gün konuşmadık daha. Çatı muayenesi yapilcak daha
Calisananne25 polyanne olur burdan yazarız inşallah gösterirler ama biz cinsiyet partisi yapacağımız için birkaç gün sonra öğrenicez nasipse 🤭🤭
polyanne Calisananne25 haha ne tesadüf bizim de öyle olacak 😂 1 2 gün sonra öğrenebileceğim arkadaşım sürpriz yapacak bize de 😂
MehmetBarlasinAnnesi Mom567 uygulamada 19 ağustos gözüküyor ama ne zaman gelir onu kendisi bilir artık bebisim ☺☺ peki sizin belli mi
Mom567 MehmetBarlasinAnnesi haftaya gidcm sezeryan derse gün alırım normal olursada ağostusn ilk haftası dedi doktor ama sezeryan düşünüyorum bakalım ne dicek🤷🏼♀️
Dvoz1993 Morvy persembe günü doktora gidicem bakalım ne dicek ama buyuk ıhtımalle sezeryan isticem ben 😊 sizin bellimi
Morvy Dvoz1993 ben normal doğum istiyorum gönlümden geçen o ama bebeğim ve benim için hangisi daha hayırlıysa o olsun diye dua ediyorum yinede bakalım☺️
Semiha_ Elfilayda hayırlısı olsun sağsalim kavuşalım inşallah ☺️ 2 hafta sonra kontrolümüz var inşallah bende öğrenirim 🙏☺️☺️