Beyzalpay Anlbsra gecen gittigimde erkege benziyor ama kesin diyemem dedi bugun geldm bakalm hayrlisi😄
Uykucu2307 Mom8899 aynen bide benim ara ara adet sancısı gibi geliyor. Karnımdan bazi firlayacak gibi oluyor ya
Mom8899 Uykucu2307 sancım ilk defa bugün oldu uykudan uyandım, bacak arası kemiklerim çok ağrıyor yürümekte dönmekte falan da zorlanıyorum. Hayırla sağlıkla bi doğsalardı, çok zorlanmaya başladım Allah yardımcımız olsun
Uykucu2307 Mom8899 aynen ya. Bende bi sağlıkla dogsunlar da. Rahatlamak istiyorum. Bu şekilde sıcakla ikisi bir arada çok zor
Elfilayda Beyzalpay bende almamıştım ama dün sabah tartıldım 1 kilo falan almışım zaten fazla kilom var sanırım ondan çok almadım ama şuan hiç dikkat etmiyorum ekmek hamur işi falan yiyorum malesef😢
Beyzalpay Elfilayda bende 70 kiloyum 🤦♀️ yumurta yogurt sut peynir ye dedi doktor bebegin gelisimi iyiyms ama mecbur alicz kilo insallah geri verebiliriz 😄🤦♀️
Calisananne25 polyanne çarşamba günü kontrolümüz var o zaman belli olur söylerim demişti doktorum inşallah gösterir 🥰
Elfilayda Beyzalpay bende 75 le kaldım şuan 76 küsür gram😀 olsun be napalım bebekler sağlıklı olsun , cinsiyet belli mi
Aygul_04 Uykucu2307 😞evet ya var iki gun once belimden karnima sonrada kasıklarıma vuruyodu sonra durup karnimdan sırtıma vuruyodu simdi o kadar şiddetli değil ama oluyo arada🤦🏻♀️
Dvoz1993 Morvy persembe günü doktora gidicem bakalım ne dicek ama buyuk ıhtımalle sezeryan isticem ben 😊 sizin bellimi