nurnacar kızlar merhaba doğum öncesi ağda yaptırmak istiyorum fakat suan cok daha hassas acıyor. Özel bölgeye uyusturucu krem sürmek zararlı mı acaba?Doktorum erkek olduğu için sormaktan çok çekiniyorum. Lütfen aydınlatır mısınız beniii?🤗🤗
esrvl nurnacar bende 3 gün önce kardeşime ağda yaptırdım kalıp yeşil ağda. Ben hayatımda hiç ağda yapmadım normal de cildim çok hassas. Ama bu kalıp ağda hiç acıtmıyor. Ben hiç krem felan da kullanmadım.
Didem_678 nurnacar Parmak ağdası yaptır kız acımıyor öyle kıreme gerek yok doğum yapcan onun acısı n ki 😚
Nn06 nurnacar ben emlayi denedim gercekten hic bisey hissetmiyorsun dokunuyorum o bölgeye his yok mesela
Emineeb 33 haftalık hamileyim benimde öyle bir fikrim var aşağıyı göremiyorum artık zaten emla al uyuşturucu krem canım etraftan okuyup duyduğuma göre hiç bir sıkıntısı olmuyormuş doktor da onay veriyormuş zaten korkma bende öyle yapcam
esrvl bademsekeri42 ben kozmetik ürün satan yerden almıştım. Markası essa internette de farklı markalarda satılıyor. 400 gram 20 25 tl fiyatı var.
Didem_678 nurnacar Evde olmuyor bebeklerde büyüyünce karından alamıyosun kendın alınca acıyor öyle evet git yaptır en iyisi benim de gidesim var hep gidiyorum bende