Merhaba güzel anneler öncelikle şunu belirteyim bu hastalık yasayan bilir zor bir hastalık kendi basına bir de hamile olunca biraz skntı artıyor ama oyle büyük bir skntı degl baya normllerden hiç bir farkı yok aynı zamanlar da skntıkar başlıyor nefes almak falan bizde zaten zor ama 7. Aydan itibaren biraz daha zorlaşıyor her neyse ben yurt dışında kalıyorum geceleri zor nefes aldım in oksijen. Aleti ile uyudum bir ay kadar doktor 39. Hafta dayanamam sandı ve 36. Hafta dogum yapmamı söyledi ayrıca sırtımda platin oldu için belden uyusma olayı olmadı direk genel anestezi dediler. .. ki bende ıyle istemiştim dogum dogumdan sonra bebegi görmem skntı oldu çünkü ben yogum bakıma alındım skntı oldu in değil gözetim altında tutmak için bir gğn kaldım ertesi gün norml odaya alındım ayılınca bebegimi görmeye gittim sadece ciger iğnesi vurundum halde kğveze aldılar bebeği kilosu da 2568 dogdu ama sanırım biraz zorlandı bizim ufaklık ki 4 gün falan kaldı bende hastanedeydım zatenn skntı olmadı görmem . 2 gün zaten emzirmeye baslamıştım 5. Gün bizi aynı odaya aldılar hala bi kaç alet takılıdı oglum da 14 gğn kaldık toplam hastanede beraber ama oda da herseyı ile ben ilgilendim ebeler sürekli gelip eğitim verdiler sürekli kontrol altında herseyı öğrendim kilosu biraz düştü malum onun toparlanması için bekledik taburcu olmayı zaten sonunda çıktık şuan 25. Günlük anneyim ve 2 haftadır kendim bakıyorum evde çok şükür benm de onunda bir skntısı yok sadece azından burnundan aynı anda kusuyor bu beni korkutuyor sabaha kadar basında duruyorum ama düzelecek ins bana pramatür bebek hakkında bilgilerinizi yazarsanız sevinirim bilmedim çok sey olablır 🤍💜 skolyos doguma engel degl bunu bilin yeter