Deletedmom_5 Tam tarif edemedim ama yaşayanlarınız bilir bazen bebek alt tarafta hareket edince anlık idrara sıkışık gibi hatta o an altıma kacırcakmışım gibi hissediyorum 38 haftalığım ama bu durum nerdeyse 30. Haftadan beri böyle 😁 yaşamayan yoktur heralde :))
Birtane2307 Deletedmom_5 tabiki oluyor😅 en cokta idrsri yaptiktan snra birkac adim atinca tekrar ucuna geliyor ozellikle yolda yürüdüğümde😃
Gndaylin Deletedmom_5 kızlar 19 haftalık oldum ara ara hişsediyorum bebeğimi neden böyle dünden beri hiç hisset edim normalmi
kirpapatyasiii Deletedmom_5 benimde öyle ya biz çok erken başladık. 20 haftadan beri benim bebeğim baya aşağıda ama doğum başlamış kanala girmişti o yüzden lavaboya çıksam bile bazen öyle hareket ediyor ki tekrar çıkıyorum 🙈 şuan 23+4 olduk dayanabilirisek eğer 30 haftalar beni daha çok korkutuyor 🤣
Deletedmom_5 Birtane2307 Aynen valla saniyelik oluyor bu durum ama allah verede 2 dakika o sekilde hareket ederse kesin işerim 😁
Ays0 Baş aşağı ya bazen mideme doğru bir tekme yiyorum geriliyor gibi sonra öyle bir tatlı çiş isteği geliyor tarifi yok😂
Ays0 Deletedmom_5 bazen elimle tutmak istiyorum daha haftam sana göre düşük 33üm ultrasona göre 34 ama şimdiden böyleyse 38de elim seyimde tutarak gezeceğim galiba 😂😂
Deletedmom_5 Ays0 Hahahaha yani işemezsen sorun olmaz ama yolda özellikle cok korkuyorum rezil olurum😁
bademsekeri42 Gndaylin Hissetmelerin daha çok başındasın normal 25-26. Haftaya kadar düzensiz hareketleri normal kabul ediliyo bende de öyle olurdu yinede bi tatlı yiyip sol tarafınıza uzanın 1 saat falan dinleyin kendinizi . İçiniz rahat edecekse doktora görünün en son çare
Deletedmom_5 Gndaylin Canım 26-27. Haftaya kadar 2 günde bir 3 günde bir hissedersin düzensiz olur üstelik yeni hissetmeye başlamışsın söyle bir 21 haftalık olsin tekmeleriyle coşturur seni ☺️
Deletedmom_5 bademsekeri42 Evet resmen oraya atıyo😁 ama başı aşagıda olduğu icin tekme atıyoda diyemiyorum eliyle bızıklıyo 😁
kirpapatyasiii Deletedmom_5 ay inşallah bütün çabamız dursun diye inşallah vaktine kadar dayanabiliriz 😊
02112017 Deletedmom_5 sen yine geç başlamışsın canım valla 30 haftalık yeni olacağım hamile kaldıgımdan beri tuvalete idrara ne kadar gidiyorum satamam öyle 😂
Deletedmom_5 02112017 yok ama tuvalete cok sık çıkmak degil bu baska bisey tam idrar kesesine tekme atıyor ve o an anlık olarak cisini yapma istegi geliyor saniyelik bir olay sonra geciyor😁