Nimesyaaa ikinci gebeliğim şuan 36+1 im . 3 yıl önde kızımı 38+3 de normal doğum ile getirdim dünyaya . 1 gün öncesinde tuvalete girdim 9 ay boyunca ilk defa akıntıyla beraber kan pıhtıları gördüm . İlk deneyim tabi . Anneme sordum artık hazr ol kızım dedi doğum olur . Neyse ama sancı sıfır o gece yattık öyle . Sabaha karşı tam belimin ortasına biri resmen bıçağı soktu çıkardı uykudan bir uyandım ama sesim de çıkmadı neyse toparladm nefesmi gttim tuvalete baktım adet gbi kanamam başlamış dedim doğuruyorum . Saat sabah 6 .. Bismillah dedim duşa girdim güzelce abdestimi aldım giyindim saçlarımı düzleştrdm vlla 😂 çantamı kapının oraya koydum . Eşim uyuyor hiç ses etmiyorum iyimisn dedi birara iyym aşkım uyu dedim 🤣sonra baktım sancım yok . Koridorda git gel git gel saat 10.30 oldu bidaha lavaboya gttim kanamam yoğunlaşmış artık yeter dedim eşimi uyandrdım kalk doğuruyorum diye oda afalladı kalktı giyindi annemi alıp düştük yola . Vardık hastaneye ilk alt muayene mi oldum 🥴 3 cm açılmam vRdı doğumhaneye gönderdiler . Yatışım oldu .. Ama sancılar gümbür gümbür geliyor 😣😣😣 kadının biri geldi seni prenses gbi doğurtayım mı dedi o ne dedim epidural doğummuş meğer neyse işte kabul ettim anlattı ama mükemmel birsey tavsiye ederim. Epidural oldum geldim 40 dk yattım adet sancısına indi sancılar .. 45 nci dk da anaaaam dedim geliyor meğer 10 cm çoktan olmuşum hemen yana çatala çıktım . 3 cü ıkınmada kızım geldi 🥰🥰 dışta 5 dikişim vardı … Snra odama gttik kızımla . Şuan 3 yaşında kardeşini bekliyoruz şükürler olsun 🥰❤️🤲