ozlmmmm Kızlar herkes fetal eko çektirdi mi benim doktorum değişti o arada da bana bir şey denmedi şart mı çok mu önemli bilemedim şimdi 😐 34. Haftanın içindeyim geç mi kalındı detaylıda bir şey çıkmadı çok şükür ama
Deletedmom67 ozlmmmm az önceki postu gördün sanırm cnm bende gördüm ama benimde cekilmedi 31 haftalığım gerekli görülse cekilirdi diye dusundum
fatto83 ozlmmmm bildiğim kadarı ile kalp te bir sıkıntı görürse kadın dogumcumuz bizi ayrı bir kalp uzmanına yönlendiriyor. Detaylı şekilde sadece kalp inceleniyor..
ozlmmmm Deletedmom67 ben sordum da burda yapmıyoruz araştırma hastanesinde yapılıyor vs dedi önemsemedi pek
PasaninAnnesi fatto83 illa sorun görülünce yapılmıyor benim doktorum her hastasından istiyor her ihtimale karşı gebelik çizelgesi var ve onu her hastasına uygulatıyor gözden kacan birsey olmasın diye bende haftaya yaptırıcam
fatto83 PasaninAnnesi dogrudur.. detaylı ultrasondan bi kaç hafta sonra gittiğimde kendi doktoruma AO kalp damarinda bir genişleme gördü. O zaman beni yönlendirdi.. dogumdan sonra10 günlük olunca tekrar gidicem..
SaadetBayrak Benm gittiğim doktorda ber hastasından istiyo bi sorun yok ama bakılacak yinede benmde 24 haftalıkken