Sevinc-Berke Baby0605 kullanıyorum canım B12 baya düşük çıktı bende içinde 5 tane var ilk yazdığında haftada bi sefer vurulcan dedi doktor onu bitirdim şimdi yine yazdı aynı Kutu bunu aydan aya vurulcam 1nci dozu cuma günü vuruldum kaldı 4 😊
momof3 Baby0605 Ben gün aşırı vuruldum dodex 15 tane.1 ay boyunca delik deşik oldum.Kanım düşük çıkmıştı o tetikliyor olabilir demişti doktorum ama hala biraz düşük.Napıcam bilmiyorum çok yıprandım artık gerçekten sürekli kan testleri iğneler vs
Baby0605 Sevinc-Berke kaç haftalık gebesin canm ? Benm de 12+6 bu hafta bitti iğnem bayramdan sonra kontrolüm o zman bakacak ona göre bişe diyecek sanırım 🤔
Sevinc-Berke Baby0605 15+5 günlüğüz canım benim ilk iğnelerim biteli 1 ay geçti öyle daha yeni yazdı doktor 2nci dozlarımızı ☺️
AsenaEmre Baby0605 benim dogumuma 4 hafta kaldı inşallah bütün gebeler sağlıklı bir şekilde sağlıklı evlatlar getirsinler dünyaya 🥰🥰
Baby0605 momof3 ayy inşallah düzelir canm ya zor tabikide düşük olması bütün Bu acılara hep bebeğimiz iyi olsun diye katlanıyoruz zatn😏🙏🏻