Sedaik Kizlar ben 35haftalik gebeyim kontora gittigimde bebegin karin cevresi 2 hafta geride dendi geri klaan olcumleri hepsi haftasoyla uyumlu kilosuda 2485 grm di sizce nasil bi yol izlenicek dusunmekten artik yoruldum
kozerr Sedaik canım 2 haftaya kadar sorun olmuyor ben 37 haftalıkken bebek 2400 2500 arası ve doktorum sağlıklı olsun dedi haftaya da doğum olacak Allah nasip ederse küçük ama hayırla gelsin kafana takma sen yemene devam et son zamanlarda bebişler alırlar kilo benimki almadı ama oda ayrı 😀
fatmamrcn Sedaik evet ya bana da aynı sizinki gibi söylendi Kilosu da 2430 dedi çok üzüldüm ben de ne yapıyorsunuz peki kilo alması için
Sedaik Ne bilim bi tedirgin olsum bende iste 10 gun sonra kontorele cagirdi nasil bi yol izlencek bakalim
Sedaik Kuru yemis bol bol tuketmeye calisiyorum kozerr iste benim anlamadigomda o bakiyorum o haftalardaki bebek kilosuyla uyumlu ama karin cevreei neden geride dedi onu anladim
kozerr Sedaik bence doktorunuz da yanlış söylemiş olabilir siz stres yapmayın alır daha bebiş kilo insanlar 38 haftada 2500 kilo doğruyor ve bu normal kabul ediliyor yani