Fatmanureser Kızlar mrhb 22 haftalık gebeyim doktor sürekli yat diyor progesteron hapı kullanıyorum çok istirahat etmiyorum çok sıkıyorum herkes dışarda geziyor bende çok yormadan cikiyorum dışarıya ama ağrım çok oluyor başına gelen varmı 🤗🤗
Asyaayaz1 Fatmanureser istirahat dediyse mutlaka istirahat edilmeli 2 haftadır bende istirahat ediyorum 35+5 im bakkala bile çıkmıyorum çok sıkıldım bunaldım ama mecburuz ağrılar tetikler çünkü dikkat edin
Zeyyyn Fatmanureser gebeliğin başında riskim vardı 3 aya kadar herşey yasaktı 20 gün yattım valla zor ama dışarı çıktım mı ağrılarım artıyordu ne zaman riskim bitti oyle çıktım dikkat edin
bsra46 Fatmanureser Fatmanureser ağrılarınız nasıl bende 22+6 oldum benimde ağrılarım oluyor doktora da gitmedim haftaya kontrolüm. Geçen doktora sorduğumda magnezyum başlattı o biraz rahatlattı ama kendimi biraz yorsam kasıklarıma belime ağrı giriyor sancı gibi
Asyaayaz1 Fatmanureser erken Doğumu tetikler bir çok sebebi vardır sancılar açılma yaratır Bebek fazla kasıldıkça problem yaratır rahim ağzı kısalması olur Allah korusun bu yüzden ne kadar istirahat derse geçene kadar dinleyin🤲