gunay12 Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olucak 29+5 haftalık gebeyim şuan ama bebeğim 2 hafta önden gidiyormuş gelişimi güzel dedi doktorum 2 gün öncesi hafif kanamayla hastaneye gittim içerden 1cm kadar açılmam olmuş doktorum hiç kalkmamam için yatak istirahati verdi 2 boyunca hastanede yattım kontrol ettiğinde doktorum açılmamın bi önceki güne kadar daha açıldığını söyledi şuan evde kıpırdamadan yatıyorum benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlar var ise sonuçlarını yazabilir mi😔
Nuremo gunay12 benimde 1 cm açıklığım oldu aam doktorum hiç yatığ dinleneceksin demedi aksine bol bol yürü dedi sanırım sizin daha vaktiniz var o yüzden.. birşey olmaz Allahın izniyle canım bol bol dinlen
YagmurAnnesi gunay12 Ben yasamadim canim ama post yukarida kalsin diye yaziyorum. Ama erken haftada acilmasi olanlar vardi forumda igne falan vuruyorlardi diye biliyorum ama emin degilim. Bilen birileri cikar illaki
Ntugba gunay12 canım b3nim 4 cm açılmam oldu serklaj yapildi 25 haftada hic kalkmadan yatmam gerektiğini söyledi progestan ve adalat kullanıyorum doktorum bana 30. haftayı görsek çok fazla sorun yaşamiycami söyledi