Naz_01 Kızlar pusetinizi nerden aldınız markasını yazabilir misiniz .eğer resmini de atarsanız çok sevinirim bana da fikir olur
Alpaserdu Naz_01 joie aldım çok memnunum bebek arabasınada takılıyor arabada oto koltuğu olarakta kullanıyorum ama fiyatları çok uçmuş şimdi olsa almazdım heralde 🙃
BegumIscanTunc Naz_01 Kraft Armor pusetimiz ama biz takım olarak aldık arabasıyla beraber pusetin tek fiyatı en son 1099₺ idi şimdi nedir bilmiyorum
Ozge2805 Alpaserdu bende joie gemm alacağım fakat cidden bebek arabasıyla birlikte 3 bin küsur oluyor 😬ama yapacak bişey yol
Alpaserdu Ozge2805 aynen benimkide ondan güzel ama gerçekten fiyatlar uçmuş arada indirim olıyo onu yakalayın o zaman düşüyor biraz
Ozge2805 Alpaserdu bakıyorum canım ara ara doğumum ekimin sonuna olacağı için önce puset alırım artık yazada bebek arabasını
Rmys_eyllhfa_ Benim görümcelerim hediye almışlar babycare travel sistem bebek arabası ve puset kumaşı kalitesi güzel ben beğendim ama daha kullanmadık sağlıkla gelsin de kızım kullanacağız inşallah 🙂