Hasel0503 Afedersiniz ama 24 haftalik hamileyim yaklaşık 1-2 aydir falan bacak ve genital bölgenin birlesim yerinde bacagimda agri oluyo. Cok fazla yürüyünce ve ani bacagimi oynatinca. Hamilelik kaynaklı bir agri midir doktoruma sormadim valla?😔
Hulya3463 Hasel0503 isterseniz bi sorun o 30. haftalardan sonra olur o da ağırlık Rahime baskı yapar rahat yürüyemezsiniz belki sizinki şimdi başlamış olabilir sormakta fayda var
Lulemom Hasel0503 aynı ağrı bende de var. 25. Haftamda başladı. Hormonlardan kaynaklı ordaki kemiklerin yumuşuyor, doğuma hazırlık yapıyor dedi. O yüzden ağrır dedi. Bi ara geçmişti. Şimdi 33 deyim ara ara ağrıyor yine.
BabyYoda Hasel0503 Ya kıyamam insanlar neleri açık açık soruyor siz ne kadar naziksiniz 😌 Benim de o haftalarda başladı ağrılarım ve hala da ağrıyor dinlenmeyle ve magnezyumla hafifliyor. Maden suyunu mutlaka günde 1 şişe için ben onun çok faydasını gördüm
Hasel0503 Lulemom benim cok erken baslamis sanki😂suan 24+4 haftaligim ama 1 ay 1 bucuk aydir var bu agri
Hulya3463 Lulemom evet bende endişelenmiştim sonra öğrendim ağırlaştıkça yürümeyi Bile zorlaştırıyor sona doğru normalleşiyor ama ağrı sürekli devam ediyor
Purpura26 Hasel0503 Çok normal. Rahim genişleyip pelvik kemiğine baskı yapıyormuş vs. Doktorum da yapcak bişi yok dedi. Magnezyum yazdırdım aile hekimime durumu anlatıp. O biraz rahatlattı
Hulya3463 Hasel0503 işte bu ağrıya magnezyum veriyorlar bende kullandım ama doktor sürekli kullanılmasını tavsiye etmiyorum dedi çünkü ağrı geçmiyor sadece hafifliyor biraz sabret zamanla vucüdün alışacak buna
Duyguk-35 Bende de olmuştu, gayet normal bir durum. Şimdi 37. Haftadayız, benim ağrılarım bir süre sonra hafiflemişti 35. Haftaya kadar. Şimdi 2 haftadıryeni ağrılar eklenerek devam ediyor (sırt,bel,karın vs :)
mutlulugunadi_bahar Hasel0503 merhaba benimde özellikle sağ tarafımda oluyordu… doktorum bağlar genişliyor demişti… kalçamda da olunca magnezyum verdi. Sonrasında düzelince magnezyumu bıraktık. Şimdi 37.haftamdayim. Bu sefer de kramplar için arada kullanıyorum :)