ErsiNuray Cigdemmom haftanız ileri ama.bnde 35 +5 im iki gündür sol bacaimim ic kısmına kasigimla ayni anda sanci giriyor bu şekildemi acaba sizinde. Bu arada bnm.sol bacak üst dış kısımda plantin var kırılmadan kaynaklı bn o yüzdendir diye düşündüm sizn postu görünce soraym dedm.
Cigdemmom ErsiNuray sizin zaten geçirilmiş bir rahatsızlığınız var ondandır ya da bilmiyorum yanlış birşey demek istemiyorum haftanda az değil ay allah yardımcımız olsun😅
ErsiNuray Cigdemmom bnde ondandr diye düşündüm agrlik veryor ya bacak kaldırmıyor plantin sanrim. Valla hersey batyor insana su hamilelikte gününüz gelmis sizinde saglikla alin inslalah kucainiza sizde
Hasel0503 Tam olarak neresi agriyo çünkü benimde sol bacak genital bolge birleşimi olan yer agriyo genital bölge degil ama bacağım agriyo anlam veremedim doktora da sormadim
SerapEsen Benlmde 35 haftalıktan başladı sol iç bacak kısmımda ağrı keskin ve baya acı verici bir ağrı oluyor ama benimki doğumla alakalı birşey değildi magnezyum kullanınca geçti