Talyaninannesi 31+1 Eylül başında bekliyoruz ama kız bebek erken gelir diyorlar bakalım göreceğiz. Bebeğin hazırlıklarına başladım ama henüz kendi hazırlıklarıma başlayamadım. 2 haftaya tamamlarım gibi geliyor. Sizler ne durumdasınız? Hazırlıklara başladınız mı?
-MinikMucizem- Gamze_trgt 26+1 Ekim başı görünüyor ama sezaryen olacağım için eylül sonu gibi gelecek nasip olursa oğlum 🙏🙏🙏
Aynrr_122 Hafizeplt 30+6 aynı duyguyu yaşıyoruz sizinle benim de şu an öyle Bi aşagıda hareket Bi yukarıda 😍
Kubra_baydar 31+5olduk bizde ağustos 31 gibi görünüyor ama eylül başı doğar diye düşünüyorum 31 ağustos 9 eylül arası bnce🤰
Gungor Kubra_baydar daha erken değilmi doğum için cnm bn 32 haftalığım zorunlu sezaryen ne zaman doğar bilmiyorum
Hafizeplt Aynrr_122 ayy sorma şu bi kaç gündür sanki ekstra bi büyüme oldu akşamları acayip daralıyorum bi sağa bi sola vuruyo valla😂
Gamze_trgt Kızlar rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hayırla kucağımıza Almayı nasip etsin inşaAllah 🙏🏻❤️🙏🏻❤️🙏🏻
gokhande Momlf evet biraz faydası oluyor eskisine göre azalma oldu kasılmalarda ama yine de oluyor ara ara