anneyim_33 Hanımlar yarın markete gidip deterjan alicam ama hangi markette satılıyor bebek deterjanları acaba siz hangi marketten ne aldınz yazarmisnz
Dilekcnkn anneyim_33 Ben civil’den almıştım ama migros , carrefoursa buralarada bakabilirsin dalin sabun etkili sıvı deterjan ve uni baby yumuşatıcı aldım dilersen internetten sipariş verebilirsin 😊
Mlk_93 anneyim_33 merhaba, hemen hemen her markette bebek deterjanları oluyor. Ben internetten almıştım unibaby nin sarı kapaklı olanı antialerjenik yazıyordu.
Meless anneyim_33 ben siveno tercih ettim içeriği çok temiz. Trendyoldan sipariş vermiştim. Yumuşatıcıyada gerek yokmuş tek bunu kullandım bugün ilk defa misler gibi koktu ve yumuşacık yaptı
Lulemom anneyim_33 ben siveno aldım. Temiz içerikli. Carrefourda var. Yumuşatıcıya gerek yok. Zaten uzmanlarda önermiyor.
Kuzuveannesi anneyim_33 ben şoktan bingo oksijen sıvı aldım çokta memnunum hem kalıntı bırakmıyor hem lekeleri güzel çıkarıyor gemde yumuşatıcıya gerek yok zaten yumuşatıcı alerji yapar çocuğu
eaktr anneyim_33 e bebekten sıvı deterjan baby me olan kendi markasından aldım ve çok memnunun şu an☺️ Kokusu da çok güzel tavsiye ederim👍🏻
Eceatesx Dalin granül sabun lavanta kokulu bide dalının bahar ninnisi yumuşatıcısı mükemmel ve kalıcı kokulu