Fatmaaaaa123 Hastane çantamı ne zaman hazırlasam erken mi olur kızlar daha 26 haftalık hamileyim ama korkuyorum erken doğum olursa die ilk bebeğim 34 haftalikken doğdu sizler kaçinci haftada hazırladınız
Sedakbyk Fatmaaaaa123 33.haftada yika utule yaptim ama sizin erken.olasiligi varsa 30da yapabilirsiniz.
LivaveLeyla Fatmaaaaa123 canım bende 26.haftamdayım ilk bebeğimi 36.haftamda doğurmuştum ağustos ortası gibi detaylı büyük temizlik kıyafet yıkama işlerine giricem eylül başıda çantamı hazırlarım inşallah sezeryan olucak zaten planlı olursa doğum haftasında bir daha evi temizletirim bitti gitti hayırlısıyla kucağımıza alalım 🤲🏻🧿
BegumIscanTunc Fatmaaaaa123 vallahi canım bence en mantıklısı 30 haftaya kadar bitmiş olmalı çünkü 30 haftalardan sonra insan çok zorlanıyor
AhahHbzhz Fatmaaaaa123 erkek doğum riski var diye bugün son kıyafetleri yıkadım onlar kurur onlarda utulerim biyer şuan 25 haftaya giricez oğlusun başı asagidaymis o yüzden aşırı baskı baskı ağrım oluyo dinleniyorum bol bol
Seeyyyda Bu kıyafetleri 7 8 hafta önceden hazırlayıp çantaya koyunca havasız kalmıyor mu acaba bunu hep merak etmisimdir😂
Gnssc Fatmaaaaa123 30 haftamizdayiz bende yeni basladim yıkamaya yavaştan hallediyorum iyice agirlasmadan fırsat buldukça yapabilirsiniz sizde
Kuzuveannesi Fatmaaaaa123 aldıklarını yıka ütüle koy kenarda dursun 30 hafta olunca çantanı hazırlarsın acil birşey olursa en azından dur yıkayım ütüleyim yapamıcan için hazırda dursun