isilkubraa 12 haftalik hamileyim bacaklarım basenlerimden itibaren şişti ödemmi topluyorum kilomu aldım benim gibi yaşayan veya bir önerisi olan varmı? Hiç bir şeyim olmuyor pantolon olarak
depsizoo isilkubraa Ödemdir o kadar kilo için erken bol su iç bide yapabilirsen yürüyüş tuz ve şekeri varsa azalt en azından bırakmazsanda
Elifggnc isilkubraa bende de çok şişkinlik var yemek desen yemiyorum nerden geliyo bu kilolar diyorum
eskisehir8 isilkubraa Banada ödem demişlerdi bildiğiniz kiloymuş bu 😀 cinsiyet hurafelerine inanmam ama kayınvalidem basenlerim çok genişlediği için kız olduğunu düşünmüş ve cinsiyetimiz kız 24 haftalık gebeyim 😊
isilkubraa depsizoo hareketliyim evin içerisinde bol bolda yürüyorum açıkçası çokta şu içiyorum belki bünye alışmaya çalışıyor bilmiyorum 😊 teşekkürler yinede ödemse atabilirim öyleyse
isilkubraa Elifggnc kilo gibi gelmiyor bana ama benim etim sertleşti bildiğiniz gerilmiş gibi bacaklarimin derisi odem diyorum ben vücut şu topluyor galiba
isilkubraa eskisehir8 o zaman çok kilo alacağız gardımizı alalım mı diyoruz 😀 ya umarım ödemdir göbekten aldım onu biliyorum baya ben burdayım diyor ama basenler şişmiş gibingekiyor bana adetten önce şişer gibi