Semaarya Merhaba anneler bebeğin kıyafetlerini renkli beyaz olarak ayrı mi yikayacagiz yoksa karışık da atsak kıyafetleri Birsey olur mu ilk gebeligim bilemedim yardımcı olur musunuz 😊
defnosunannesi_ Semaarya canim 30 derece düşük devirde yıka bişey olmaz karışık yıka narin de fln ben öyle yaptım hiç bir şey olmadı zaten hepsi temiz sadece tozunu fln yıkamak için yıkıyoruz
Purpura26 Semaarya İlk yıkama olduğu için solar diye korktum. Ton olarak ayırdım. Beyaz kahverengi mavi gibi. Zaten kısa probramda yıkadım 30 dakikalık çabucak bitti
Asyaayaz1 Kimi karışık yıkıyor kimi ayrı yıkıyor ben risk almak istemedim o yüzden beyazları ayrı renklileri ayrı yıkadım🌸
Semaarya Asyaayaz1 benim köyü renklilerde var siyah mesela o yüzden korktum beraber atmak da istemiyorum
Dilek0809 Semaarya ayrı ayrı maksimum 30 derecede 30 dk gibi bi programda yıkadım zaten sadece kumaş tozu vs gitsin sonuçta ütü yapılıyor sonra makineye atmadan önce de biraz bebek deterjanı ve sirke ile kazanı temizledim yapmak isterseniz aklınızda olsun
Sedakbyk Semaarya beyaz ve acik renkleri beraber koyu renkleri ayri yikadim,30 derecede 1 saat 10 dk babyme sivi deterjanla yikadim.
Semaarya Sedakbyk baby me iyi mi sizce ben duru granül sabun tozunu aldım bide yumuşatıcı aldım unibabynin babyme yi alacaktım kararsiz kaldim
Ays0 Semaarya ben açık renkliler ve koyu renkliler diye ayırdım. 30 derecede yarım saatlik programda yıkadım önemli olan tozunun gitmesiydi kullanılmadığı için yeterli olacağını düşündüm
Sedakbyk Semaarya yikadim cok hafif bir kokusu var daha giydirmeye baslamadigim icin alerji ile.ilgili bisey soyluyemicam.
LalinMom Semaarya Renk koruyucu mendille karışık atıyorum mis oluyor 👌🏻 30 da yıkarsan çekme vs yapmaz . Renk koruyucu mendil zaten renklerinin birbirine karışmasını engelliyor
LalinMom Semaarya https://www.gratis.com/k2r-renk-koruyucu-mendil-10lu/urun/10060614 ben yıllardır bu markanınkini kullanıyorum . Sadece bebeğimin kıyafetleri için değil kendi yeni aldığımız kıyafetleri makinaya atarken de kullanıyorum ki rengi akıp diğerlerine geçmesin