denizz89 @ozlmysyn bebeği gösterdikleri anda emin ol ne ağrın olur ne korkun çok güzel olacak herşey öyle düşün,tek girip çift çıkacaksın o amelytaneden yavrusunla saglıkla ,Allahım yardmcın olsn fstgm senin yerine ben burda heyecanlandım 🤩😍🤲
ozlmysyn denizz89 ya nasil birbirimizi görmeden kalplerimize bukadar dokunabiliyoruz😍😍😍😍okudukca moralim yukseliyor. Heoinize dua edicem saglikla alalim bebislerimizi kucagimza
Nkasnz Güzel düşünün bebeğinizi güzel karşılayın.Şimdiden tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.:)
Aysegularas ozlmysyn Allah yardimcin olsun canm cok guzl ya bizim daha cok var sen mis kokulunu alcan kucagina saglikla gelsin
Gfrn ozlmysyn canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dün sezaryan oldum ben akşam bugün ilk günümüz ve toparlandık sayılır sadece sütümüz Yok :( mama veriyoruz korkulacak birşey Yok merak etme
ozlmysyn Gfrn saglikla buyutun olabiliuomus o kafaya takmayin gelir trk problem o olsn Allah baska dert vermesin cok amin cok gerginim birazdan hastaneye gidecem dokunuslari hissetinzmi sonrasi cokmu sancili oldu
Gfrn ozlmysyn ben genel aldım canım spinal olmadı bende 2 kere denediler farklı noktalardan ama ne yazık ki uyuşmadım kendimi fazla kasmışım giremediler bu yüzden genel oldum.Çıktıktan ilk 30 dk sonrası çok ağrım oldu ama ondan sonra ilaç veriyorlar zaten.Spinal olacaksan kendini kasmaman heyecanlanmaman lazımmış ama ben yapamadım
Denizinannesi07 ozlmysyn rabbim yardımcınız olsun bebeğini düşün ne büyük mucize uyandığında bundan sonraki hayatının anlamı kucağında olacak inşallah korkma sadece bebeğini düşün inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız sende toparlarsın bir an önce inşallah dualarımız sizinle
Mrvbdk ozlmysyn ben bile heyecanlanıyorum bebeişler geliyor diye🤗 rabbim sağ slaim kucağına almayı nasip etsn