AnneEsra_55 Sezeryan olucam 16u temmuz ve cuma günü tahlillerim var ne tahlilleri yapılıyor bide özel hastane fiyat nedir acaba tahminen 🤔🧿
gulin-35 AnneEsra_55 ozel hastaneye gıdıyorsanız zaten hersey dahıl oluyor fıyata ekstra bısey odemıyorsunuz bende haftaya carsamba olucam ama herhangı bı tahlıl ıstenmedı sadece anestezı doktıru gorcekmıs odanıza yerlesınce gelıcek yanına dedıler bu kadar
aysel_gunes AnneEsra_55 15 temmuz bende 😊 özele gidiyorum yarın kontrolüm var detaylı ogreneyim bende 😊
AnneEsra_55 gulin-35 doktor bana tahlil yapcaz falan dedi hastayee vericeğim ücretten kesilecek tahlil ücreti öyle dendi merak ettim başka hastaneler de öylemi diye
Gupssse AnneEsra_55 ay evet ya benm tek bildiğim korona testi hastane istiyor Allah korusun pozitif çıkarsa almıyor şehir hastanesine yönlendiriyor onun dışında hangi tahlilleri isteyecek parası içinde mi olur bilmiyrm
Sedakbyk AnneEsra_55 dogumu devlet hst.yapicam,4 tup.kan alindi doguma 2 gun kala corona.testi yapilicak,anestezi doktoruyla gorusucam.
Ates21 AnneEsra_55 canım bende cuma günü sezaryan olacam doktor benden idrar kan bütün tektikleri herşeyi istedi Bende verdim ama benim gittiğimde özel hastane 30 TL aldı ücret olarak her hastane farklı
Esraesraplt AnneEsra_55 AnneEsra_55 canım benim bildiğim kan değerlerine bakılır kan sayımı aptt pt hıv anti hcv hbsag gibi ameliyat öncesi yapılan kanlar bakılır
Halimeo AnneEsra_55 kacinci haftanda ve kaçıncı gününde sezeryan olacaksın cnm öğrene bilir miyim bende sezeryan olacam da ikinci gebeliğim birinci gelebelik erken olduğu için 2 gebeliği tam bilmiyorum bide özel de mi devlete mi sezeryan olcakisn cnm
Mrc34 AnneEsra_55 benim de 16 temmuz günüm 🤗 tahlil demedi şimdilik Dr ama korona testi falan mı acaba ??
Ecemyldrm Benimde 7 temmuz doğumum 38+5 de olacağız doktorum cuma günü kan testi istedi 6 tüp kan verdim birde korona testi istedi yarın da korona testi vereceğim ☺️ Kan tahlili 90 tl tuttu korona testide sanırım 250 tam bilmiyorum ama
Haydinn AnneEsra_55 benden hemogram biyokimya koagulasyon elisa ve covid testi istendi bende devlette yaptırdım canım bu testleri 😊 ama covid tekrar vermiştim hastane 3 gün önce verilen testin sonucunu kabul etmedi onuda sor sen testleri ne zaman yaptırman gerektiğini erkenden yaptırma planlı ise doğum ☺️