vuslat_ekimde Kızlar bugün başladım oksapara 2 saat sonra başım dönmeye başladı hala daha dönüyor sizde böyle bi yan etki yaptı mı iğneden olduğunu düşünüyorum
Elcnbykckr vuslat_ekimde hiç basıma gelmedi 2.gebeliğim ilk hamileliktede kullandım böyle bi sorun yasamadım
Nry0682 vuslat_ekimde 26 haftadayım hic böyle bir etkisi olmadı.Başka biseyden dolayı olmustur belki,okasaparın en fazla yapacagı igneyi yaparken yakması olabilir.Baş dönmesi hic duymadı yaşamadım
Mukocetin vuslat_ekimde İğneden olduğunu düşünmüyorum canım be 8 aydır kullanıyorum sadece burun kanaması ve diş kanaması oldu doktor iğnenin sadece boyle yan etkiler olabilir dedi sen gene sor bı doktora
Hav12316 vuslat_ekimde böyle bi yan etkisi yok diye biliyorum cnm dr sor belki vururken tedirgin olduğun için tansiyonun düşmüştür
vuslat_ekimde Elcnbykckr benimde ilk gebeliğim bende anlamadım o mu yaptı ama hiç bişeyim yokken birden oldu
vuslat_ekimde Mukocetin ay inşallah ondan değildir canım yarında bakalım nolcak bende bir tedirgin oldum açıkçası
vuslat_ekimde Hav12316 tedirgin oldum camım ama üstünden 2 saat geçti öyle oldu yemekte yedim 7 de vuruldum 9 da başım dönmeye başladı yemektede ağır bişey yemedim korktum biraz
Gupssse vuslat_ekimde kan sekerin düşmüş olabilir mi ya da fazlaca stres yapip kendini sıktıysan da olur .oksapar i ben de kullanıyorum acı ve hafif yanma dışında sikayetim yok o da sonradan geçiyor zaten
vuslat_ekimde Gupssse belki olabilir yada tansiyonum düştü inşallah omdan olmasında geçer gider ilk kez başladığım için korktum doktorumada sormayım dedim ilk günden ondan değilsir belki diye
Kubra2012 Panik yapıyorsanız olabilir ilk zmanlar bende yapamadm eltim yaptı kafam döndü korkuyordm alıştm ama
vuslat_ekimde Kubra2012 ben hastanede yaptırdım canım kimse cesaret edemedi ende yapamadım ama stres oldum kolumdan vurdu hemşire
irem vuslat_ekimde canım ilk vurduğumda benim de öyle olmuştu daha yeni başladım bende yan etkidir gecti ama ikincide olmadı
sedanursahin vuslat_ekimde ilk vurulduğumda kendimi çok sıktığım için banada olmuştu ama sonra hiç olmadı