Burcu-26 Güvenilir kulaktan ateş ölçer arayışındayım braun fiyatı biraz yüksek başka marka öneriniz var mı
Aylinsemih Burcu-26 eczanede çalışıyorum braun en iyisi ama ben 500 tl ye sattığımız alından ölçeri hepsiburada dan ilk kayıta özel 150 tl 50 indirimden 32.78 e aldım sepette baya düştü bi bakın isterseniz markası bo hui infrared diye geçiyor baya kaliteli birde braun sürekli yedek uçlarını almak zorunda kalicaksiniz
LalinMom Burcu-26 Kulaktan kullanması çok sor oluyor çünkğ bebekler hasta olduğunda asla kulaktan ölçüm yaptırmıyorlar . En güzeli temassız ateşölçer. Biz medisana nın temassızını kullanıyoruz çok da memnunuz
Asl90 Burcu-26 kulaktan ölçenler en iyisi ama bence kullanışlı değil kulağa doğru oturtmak ve kulağın temizlenmiş olması gerekiyor. Ateş anında inanın onlarla uğraşamıyor insan bence braun koltuk altı ateş ölçerini alın bende var ve çok kıyasladım diğer türler ve markalar ile iyi sonuç veriyor.
deryakircicek Kanz marka aldım bende ortam sıcaklığı, suyun sıcaklığını ve en son ölçtüğü dereceyi hafızasında tutuyor dönüp tekrar bakabilirsiniz benim hoşuma gitti. Hem kulaktan hem de alından ölçmesi var
Burcu-26 Asl90 ebe ve hemşireler hep kulaktan ateş ölçer önerdikleri için kafam karıştı… kulak a tam oturtmak tabi o zor bi şey minicikler kıyamam