Mervecihan2635 Kızlar bilmediğim için soruyorum kaç paket depend almak gerekiyor. Paketlerin için 9-10 adet var. Bilemedim yani 😅
_hira_ Mervecihan2635 bir paket yeter hatta kalıyor bile tabi ben sezeryan olmuştım . Yoğun bi kanamam olmamıştı . ¾ tane yetmişti sonra günlük pede geçmiştim
Babymk Mervecihan2635 ben bir paket aldım canım henüz benimde tecrübem yok ama çevreme çok sordum bir tane yeterli olur dedi herkes. Baktın yetmiyor kolaylıkla alırsın hemen bir tane daha
tubitoz Mervecihan2635 normal dogum yaptim 2 paket almistim. 3. Yu de eve gidince aldik ama fazla geldi
Aysenurctn32 _hira_ sezeryanden sonra değerdi hemen kullanıyor musunuz yaranızda bi açıma veya kullanma diyen hemşire falan oldu mu? Ben de sezeryan olucam o yüzden merak ettim
_hira_ Aysenurctn32 evet hemen onu kullanıyorsunuz kilod gibi zaten . Bana ebe demişti depend al diye zaten .
Huzurmelegim_28 Mervecihan2635 şok da migrosda indirimi var canpedinde var bben bugün canpedin hem mesane pedini yoğun olanı bide canpedin kilotbezini aldımm