Zelsonr Gozde2 Maşallah sübhanallah rabbim şimdiden analı babalı büyütsün inşallah 💚 Amin inşallah canım 🤲💜
Ruyasusam Aygul_04 Kaç haftalik sizin. Benim 35+1 haftalik 2 hafta daha dursun istiyorum.. ama hayırlısı tabi 😊
Aygul_04 Ruyasusam benimkide 35+5 🌺miniğim bugun bile gelebilir ben musaitim 2 hafta daha beklemek istemiyorum😂🤦🏻♀️
Huzurmelegim_28 Merve1511_ son 40 gün ağustosta allah nasip ederse ama erken gelirse kızım bilemem bekliyoruz hala zaman geçsinn bir an önce bebekde gelsinn kucağımıza alalımm
Ruyasusam Aygul_04 Yaaa ben korkuyorum erken gelir de bir problem olur diye.. en azından 37 yi doldursa daha iyi değil mi 🙄
Gamzeoks Damla-Ata uygulamaya göre doğum tarihini tam nasıl görüyorsunuz 92 gün kaldı yazıyor ama tarih tam yokta 🙂
Damla-Ata Gamzeoks son adet tarihime göre öyle gösteriyor ☺️ Yani uygulamaya kayıt olurken göstermişti 😊
Aysegul354 Fatmazehra51 14+2 yiz 1 ocak gözüküyor doğum ama araoik sonu ocak basi deddi doktor :) yaramaz gostermedi:))
Aygul_04 Ruyasusam evet haklisin aslinda ama doktor bebeğin durumunun iyi olduğunu ve sıkıntı olmiycağini soyleyince heycan yaptim🤭🌺