Charlotte Kızlar bebeğim makat gelişti haftaya perşembe 38. Haftasında sezeryana karar vermişti doktorum, tabi biz çok heyecanlandık resmen 1 hafta sonra bugün kucağımızda kızımız diye konuşuyoruz 🤭 dün sabah eşim 7.30 da alarm ile birlikte uyanıyor işe gitmek için ben 7.00 da uyandım tuvalete gittim geldim yatağa geri yattım soluma döndüm alt taraftan pıt diye bir ses geldi🙄 aklıma suyum geliyo ama ihtimal vermek istemiyorum 😂 kendimi dinledim şöyle ılık ılık akan bir şey hissettim ayağa kalkmamla aşağıya inmesi bir oldu😆 suyum geldi diye bi bağırdım eşim nasıl yataktan fırladı panik oldu hemen bebek bezi koyduk ama durmuyor doktorumu aradım gelin hastaneye bugün alırız dedi😘 annemleri aradım 2 farklı şehirden yola çıktılar😆 ama yetişemediler annem 2 gün sonra gelecekti kendine kızıp ağlıyordu yalnızsın diye ben çok soğukkanlıydım 😎 yarım saat içinde her şey bitti epidural sezeryanla kızım dünyaya geldi o ağladıkça ben ağladım dünyanın en güzel duygusu😊 sezeryan sonrası ağrım oldu ama saat başı ilaç veriliyor o kesiyor ağrısını, şuan beni en çok zorlayan ayağa kalkma süreci çünkü rahim zonkluyor korkutmak istemiyorum ama 2 saatte bir ayağa kalkıp yürümeye çalıştım umarım geçicek süt olarak kolostrum geliyo bir kaç damla kızımı sürekli emzirdim tuttu memeyi ama gece biraz yaygara kopardı hemşire aç olduğunu söyleyip mama verdi mamadan sonra duruldu şimdi uyuyor😘 Allah bütün anne adaylarının bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin😊
Yarenimm Charlotte gözüm aydın cnm saglikla büyüt yavrunu insallah darisi bana ve diğer arkadaş lar a❤❤