melekzararsizz 23_irem kıyafetlerimizi yıkadık ütüledik hastane çantamızda hazır 31+2 sağlıcakla gelsin minik yavrumuz
Annecik_ 23_irem ben de 2 gündür yıkıyorum, kuruyanları çarşafa sarıp kaldırdım hafta içi de ütü yaparım. Kendimin lohusa takımlarını yıkayıp ütüledim ama çamaşır almam lazım, onları da aldım mı tamamdır
mirzabebek-0121 23_irem çoğu şeyi aldkk ama her şey daha olduğu gibi duruyor beşik kurulmadı elbiseler yıkanmadı ve ben çok halsiz ve bitkinim yaaa inşallah bende bu hafta içi yıkamaya başlicam
Sevdq Kızıma oda yaptık 😍 kıyafetler alındı ama yıkama ne zmn yaparım bilmiyorm çok mayıştık bir durumdayım 🤦🏼♀️ Hastane çantası ve bebek arabası kaldı prensesimin 💃🏼💃🏼💃🏼
Selma_aygun Herşeyini hazır ettim hastane çantasına varana kadar 32. Haftadayiz sadece cikolatalarimizi koycaz çantamıza o kadar onun içinde bayramdan sonrasını bekliyorum havalar çok sıcak erir diye
Pirincveannesi 23_irem bende aynı şekişde bugün yıkadık ütüledik katladım kilitli poşetin derdine düştüm ama kapalıydı bulamadım yarın tekrar bakıcam ozamanda çantayı yapmaya başlayacağım 🤭