gul544 arkadaslar merhaba ben 200 mg sabah aksam alıyordum son gittiğim dr bana günde 1 tane 100 mh ye düsürdü benim gibi olan varmı acaba 11+3 günlük
melek6161 gul544 ben kontrole gittim 200 mg sabah aksam almaya devaö dedi Değiştirmedi 5+2 yim daha yeni diyedir belki🤷♀️
mertinannesi1 gul544 ben de ilk zamanlar günde üç tane içiyordum sonra ikiye düşürdü. Daha sonra da hiç gerek görmeyip tamamen kesmişti.
gul544 mertinannesi1 mertinannesi1 ya birden bu kadar düşürmesi beni endişelendirdi bende 5 haftalıkken kullanmaya basladım üç gün önce düsürdü mg sini
mertinannesi1 gul544 bence endişelenmeyin doktorunjz bebeğin ve sizin durumunuza göre değerlendirip bu şekilde karar vermiştir ☺️
ummuhancelik Bende 21 haftalık hamileyim dün başladım 200 mg sabah akşam daha sonra ki kontrollerde bıraktırabiliyorlar mı? Ve kanama ne zaman tamamen bitiyor bu ilacı kullanırken? İlk gebeliğim bu yüzden fazlasıyla endişeliyim
gul544 ummuhancelik benim çok kanammam yoktu lekelenmem oldu ilk gebeliğim düşük oldugu için dr verdi içmeye basladıgımda lekelenmem bitmisti zaten ama hala devam ediyorum hiç endiselenmeyin bu süreçte kullanacagınız en etkili ilaç içiniz ferah olsun çok güzel olacak hersey 🥰