Melisduman Arkadaslar. 29 haftalik hamileyim. Son zamanlarda nefes darligim artti. Aranizda bu durumu yasayanlar var mi?
Zehra-Arda Melisduman merhabalar 18 haftadan beri cekiyorum carpıntı kalpte yüksek atım 37 haftamdayım hala aynı doğumdan korkuyorum bu carpıntı ve nefes darlığı ile
Kbratoru15 Melisduman bende de durum aynı canım bebek yukarıda ve ciğere baskı uyguladığı için oluyor doktorum böyle söylemişti dik bir şekilde arkamı yaslayarak oturduğum zaman rahatlıyorum sende bir dene istersen 🙂
Melisduman Minik_kalplim_ yuksek yastikta kullansam porsiyonda azaltsam cozum bulamadim. Siz bulabildiniz mi hafifletecek bir seyler🤦🏻♀️
Melisduman Zehra-Arda kardiyolojiye gittiniz mi? Benimde bi kac oncesinde ayni sorunlar vardi. İlac verdi.
Minik_kalplim_ Melisduman maalesef geçmiyor bnde önceden de vardı zaten🤦🏻♀️🥺 böyle göğüs kafesinin üzerine çöküyorlar sanki
Zehra-Arda Melisduman gittim beloc verdi ama fayda etmiyor canım yüksek atıyor kalbim senin nasıl geçti peki ilaçla mı
nagehan3534 Melisduman Melisduman merhaba bende 20+5 haftalığım bendede nefes darlığı başladı napmam lazım nomral mi sizce yardımcı olurmusunuz yaşayanlar varsa test yaptırdım covid temiz çıktı
Melisduman Betuldoksan demek bebek yukari ciktikca cigerlere baski yapiyor. O yuzden boyle oluyoruz. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin🙏🏻