Omay0707 Güzel anneler fikirlerinize ihtiyaçım var Öncellikle adetim tam 6 gün geçikti en son 30 mayısta adet oldum. Ovulasyon testlerim pozitif 3 gün önce kan verdim negatifti sizce bu durum değişebilirmi yani negatif 3 4 gün sonra pozitif olabilirmi
Beyzanuraslan Omay0707 benimde adetim 3 gün geçtiğinde kan negatifti idrar pozitif ti Dr 7 gün geçince kanda çıkar dedi 7 gün so ra verdim o zaman gebelik teşhisi konmuştu
Omay0707 ZeynepUstaaa demi ya adet geçikmesinde yumurtlama olmaz diyr biliyorum hiçbir rahatsızlığım yok pco vs inşallah vardır yarın test yapacagım
GulcanDongel ZeynepUstaaa bende yaptım üç ay biliyorum az çok burda da görüyorum hamile olanların t çizgisi çok koyu oluyor.
ZeynepUstaaa GulcanDongel haftaları büyüktür ben ilk evladımı 3+5 te öğrenmiştim o yüzden aşırı silikti bunu 5+6 da öğrendim koyuydu yani haftaya bağlı koyuluk canım
Omay0707 ZeynepUstaaa https://resimyukle.io/r/cwHRoqEZ68 Bügün yaptım normal kaset tipi bu şekilde varmı yokmu bilemedim ya adetimin 8.günü geçikmesinin inşallah varıdr
Zuleyha_33 Omay0707 cizgi idrari damlattiginiz gibi mi belirdi yoksa yarim saat so ra mi cikti eger hemen ciktiysa var gec dollenme olabalir cunku şuanda bende hamileyim adetime bi hafta varkeb yaptim cikmadi ama asiri belirtilerkm vardo adetim 2 gun gecti test yaptim baya koyu cikti
Omay0707 Zuleyha_33 hemen çıktı yani 5 yada 7. Dk falan İnşallah geç döllenmedir Ara ara kasık batması oluyor 2 gündür bende de adet oldum diyorum ama akıntım yoğunlaştı adet yerine ilk idrarla yapmadım belki de ondan sabah ilk idrarla deneyecegim birde
Omay0707 Azka daha sonra pozitif çıkmaya başladı hep gebelik olabilir dedim kan verdim 3 gün önce negatifti hala adet olmadım test yapayım dedim böyle cıktı çatlamadan 14 .günümdü bügün
Omay0707 Beyzanuraslan gerçektenmi önce kana sonra idrara geçiyor diye biliyordum Umarım benimde öyle olur😁😍
Beyzanuraslan Omay0707 ben adetten önce idrar testi yapmıştım 5 6 gün önce hatta pozitifti sonra adetim gecikti ama kanda hemen çıkmadı 🤗 Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻