beysenyil Hamilelik döneminde herkesin yaşadığı bi Durum olan göğüs ucu kararması geçer mi arkadaşlar sonrasında merak ettim 🙈geçerse ne zaman geçiyor, bu haline gözüm pek alışmadı da
leyla_ok beysenyil Göğüs ucu degil komple karardı 😫 ama doğumdan sonra dökülüyormuş pul pul geçiyormuş ☺️
Symazturk beysenyil insallah geçiyordur hiç sevmem öyle ben 🤣 zaman zaman kararıp açılıyor daha doğum yapmadım ama emzirme döneminden sonra geçer sanırım
Zeynep-Ecem46 Kaçıncı haftada karardı acaba bende koyulaştı eskisine göre ama öyle kapkara değil ilerleyen zamanlarda daha koyulaşıyor mu 22 haftadayım.
beysenyil Zeynep-Ecem46 gebeliğimi ilk öğrendiğim zaman kararmaya başlamıştı zamanla daha da koyu bir görüntü oluştu
Bahark27 Geciyo kızlar ikinci gebeliğim ilk gebeligimden biliyorum dogumdan sonra geciyo koltuk altı genital bölge kararması da geciyo bu yüzden hiç takmıyorum bende
Birpapatya4 Geçiyor kızlar ama tekrar hamile kalırsanız tekrar kararıyo😅 gebelikle alakalı bişey bu doğum sonrası geçiyor
beysenyil Birpapatya4 ondan korkuyorum, doğum yöntemlerini araştırmadan önce korunma yöntemlerini araştırdım 😂 Allah daha iyisini bilir elbette ama yinede bi 4-5 sene duralım ikinci için diyoruz ☺️