Tugbadeniz1 Arkadaşlar başına böyle bir durum gelen varmı bebeğim yoğun bakımda enfeksiyon olmuş yatıyor çok üzülüyorum bebeğimi rabbim korusun
Kvsraykt Tugbadeniz1 Yemiş demeyelim de akciğerlerine gitmişti antibiyotik tedavisi oldu 1 hafta beraber aynı odada kaldık sadece gelip ilaçlarını veriyorlardı tahlil boy kilo sürekli kontrol ediyorlardı
MerveSglk95 Tugbadeniz1 postmature dogumlarda bu durum gozlenebiliyor kardesimde yemisti cisinide icmis
minikprensimmm123 Tugbadeniz1 Canım Rabbım evladını sana bağışlasın inşallah gönlünü ferah tut sana bunu yazıyorum çünkü annem hep der doğumda bende yemişim 🤦🏻♀️
Tugbadeniz1 Kvsraykt benim yogun bakimda antibiyotik alıyor korkuyorum birşey olmaz inşallah şuanda nasıl bebeginiz
Ceylan01-13 Tugbadeniz1 merak etmeyin insallah çıkar yogunbakimda aynı durum şuan komsumda var şuan 4 gündür dogum yapmıs onun bebegide kakasini yemis yogunbakimda iste göstermiyorlar oda evde bebegi yogun bakimda
Kvsraykt Tugbadeniz1 yoğun bakımda kalacaktı aslında ama bize ilgilenen doktor istersen burada kal yanına verelim dediler bizde kabul ettik bırakmak istemedik sağolsunlar çok ilgilendiler hiç korkmayın şuan 3 yaşını geçti 1 haftada geçti bitti herşey
Tugbadeniz1 Kvsraykt maşallah rabbim sağlıklı eylesin hep bende sağlığınla kavuşmak istiyorum ama süreç nekadar sürecek bilmiyorum
Kvsraykt Tugbadeniz1 şuan zor ama bu günleri atlattıktan sonra herşey geride kalacak korkmayın hiç Allah yardımcınız olsun
Rabia112 Tugbadeniz1 bende dün doğum yaptım. Aynı durum bende de oldu. İki defa midesi temizlendi. Şuanda solunum yolu sıkıntısı var ve 24 saatir yeni doğan yoğun bakımda😔 ne zaman çıkar nasıl olur hiç bir fikrim yok
sevilll89 Bende de oldu Kordon dolanmış iki defa kakasını da yemiş midesi yıkandı 12 saat kaldı kuvezde şimdi iki buçuk aylık oldu iyi maşallah sizin de iyi olur içinizi ferah tutun
Ikizdeniz Tugbadeniz1 yasamadim ama cok duydum canm çoğu hamilelikte oluyor bu stres yapma yakında kavusursun bebegine gecmis olsun