baloglusuuumm Kızlar merhaba 10 .haftamdayım ne yesem çıkarır oldum mide bulantım çok fazla lütfen öneriniz varsa söyleyin yada ilaç çok zorlanıyorum :(
Burcuaa baloglusuuumm baloglusuuumm merhaba ben bulantı ve tükürük birikmesini 3 ay çektim çok kötü bir durum Allah yardımcınız olsun ama ilacı 12.haftadan önce kullanamıyorsunuz Prillam diye bir ilaç doğru yazmamış olabilirim ismini doktorunuza sorun onun sayesinde bir nebze rahatladım erken dönemde de leblebi sakız tuzlu çekirdekle idare ettim Allah şifa versin 28.haftadayım hala tiksinme duygum geçmedi
Aslielis baloglusuuumm canım ben ne ilaçlar kullandım geçmedi çok fazla bulantısı olana prilam ilacıda fayda etmiyo şu an sakız çiğniyorum arada naneli şeker atıyorum ağzıma bunlara aç duruyorum kahvaltıda sadece haşlanmış oatates yiyorum buna rapmen günde beş kere kusuyorum
mom073 Aslielis direk sana doktorum yazdığını atayim…“Taze zencefil sıcak suyla biraz isterseniz balla için”..ne sıklıkla olduğunu söylemedi canım ama bualndikca için.