Goksennn AyseSarisen Ay amin amin inşAllah 6 hafta oldu benim bakalım duyacak mıyız 🥰 Olmadı on gün sonra bir daha 😁
Htc5516 Burcu3506 cok guzel bir duygu Rabbım dileyen isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu sen nasıl hissetiyorsun
Burcu3506 Htc5516 bende çok mutluyım 1 yıldır bekliuorım her bebek resmine baktığımda allahım nasip et derdim şimdi hala Arada öyle diyorum sonra diyorum ki ya artık var ya😄😄
Htc5516 Burcu3506 Bende oyle canım 2 sene bekledik cok sukur Rabbım e Bende hep bakar derdim acaba benım de olacakmı Rabbım canı gönülden isteyen herkese nasip etsin Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbım sag saglım kucağına almayı nasip etsin
Burcu3506 Htc5516 çok şükür canım Allah güzel haberler almamızı nasip etsin sende bi belirti var mı benim göğüs agrısı dışında bişi yok arada sancı oluyor 3 4 dakıkalık
Ikincimelek Mrb bende 5+4 gorunuyorum..goremedim daha keseyi flan pazartesi gitcem insallh Uyku halsizlik bel agrisi var bendede.. Programdakiyle ultrason daki gunleri uyan oldumu
Alp-2806 Ikincimelek ben kalp atışı ve bebeği gördüm 5+6 çıktı ultrasonda programda 6+1 am doltor 6+1 sin dedi
Burcu3506 Ikincimelek aynen canımm keseye göre dedi valla kese tahminimden büyüktü seninde öyle olur :)
aysegul8 AyseSarisen Merhaba çok uzun zamandır aktif olmamışsınız ama 😊 haftamız aynıydı bebiş doğmuştur artık 😊 nasıl gidiyor annelik