Pambix Merhaba hanımlar, ilk oğlum yaz bebegiydu hep zibinla geçti diyebilirim ama ikinci oğlum kısmetse Ekim sonu doğacak ve neler almalıyım inanın kestiremiyorum. İstanbul’da yım havalar ne soguk ne sıcak oluyor genelde .Yenidoganlar hep uzun aldım ama kaç tane olmalı kısa kollu bişey almalı mıyım adet olarak ne kadar olmalı kıyafetler kestiremiyorum yardımcı olur musunuz? Sizlerin hazırlıklar ne durumda? Gelin fikir alışverişi yapalım.
bebisim-_00 Pambix Bende 10 Ekim gibi bekliyorum kızımı hayırlısıyla.ilk bebeğim olcak benim.istanbuldayim bende.biz genelde zıbın aldik annem zaten tonlarca yelek hırka örmustu önceden.ustune soğuk olursa giydirilir dedik.uzun kollu zıbın da alın.yenidogan çok fazla giysi almayın çevreden hediye de gelir
Dilekcnkn Pambix Ben zıbınları yarım kol tercih ettim 4 tulum aldım, iki patikli pijama , 2 tane 3′lü şekilde hastahane çıkışı , 1 tane isimli tulum, şapka seti şu an üst arıyorum hastahane çıkış setlerinde olan üstleri ama bulamıyorum 🤷♀️
Hsbsk Pambix benimde kızım mayıs bebegiydi. Oğlum Eylül sonu veya Ekim başı olacak. Zibin kısa veya uzun kollu olması çok farketmez ben kizimdan kalanları filan giydirecegim. Tulum ve alt üst takım daha çok tercihim olacak. Cok soğuk olursa üzerine biraz kalın battaniye örterim diye dusunuyorum
LalinMom Pambix Kışlık ve mevsimlik kıyafetlerden almanız gerekiyor benim de ekim de doğumum Allah nasip ederse inşalllah 🤲🏻 Uzun kollular kışlık diye geçiyor zaten bugün alışverişe çıktım mağaza mağaza gezdim ama bir tane bile uzun kollu doğru düzgün bir şey bulamadım . Netten alacağım artık sizde netten bakıp alabilirsiniz .
Pambix bebisim-_00 Atlet zıbın oglumdan çok kalmıştı dediğiniz gibi uzun kollu zıbın aldım 5adet şimdilik .yenidoğan takımları 7adet var..tulumda aldım 4adet.bunlar yeterli olur mu acaba yenidoğan zamanlarinda? 3 aylıktan itibaren mi alsam artık kıyafetleri .oğlumda hep atlet zıbın gibi şeylerle geçirince bunda biraz kendimi acemi gördüm bu konuda😃
Pambix Dilekcnkn Aynen sade üst bulamıyorum pek Yenidoganlar bı müddet sonra kuculcek havalarda az çok serin olcak bakalım nasıl olucak. O yüzden tulum aldım bende Yenidoganlar kuculurse giymesi icin
Dilekcnkn Pambix Evet hani ister istemez kış sonuçta kurutma bazen sorun olabiliyor artık tulumlara yönelicez mecburen
Pambix Hsbsk Evet bende Yenidoganlar yeter diye düşünüyorum artık tulumlara ve uzun kollu zibinlara yonelcem.yeleklerimizde var abimizden kalma hiç giyememisti.😊
Pambix LalinMom Aynen kışlık sezon şuanda internette buldum e bebekte biraz vardı indirimde bulabildikce almaya çalışıyorum. Yaz bitince sezon da fiyatlar yuksek olur diye 😃
zeynepemiromer bebisim-_00 benim bebisin doğum tarihi aynı da seninkiyle haftanı merak ettim 🤗 bende İstanbuldayım bu arada benim de ilk bebeğim sagsalim günü gelince hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah😍
Pambix bebisim-_00 Oglumdan kalanlar genelde oda giyememisti sicaktan..ben ekstra iki tane beğenip aldım . Kusarsa vs diye 😊