Htc5516 Selam kızlar ben 6 haftalık hamileyim lekelenmesi olup hamılelıgı saglikli gecen oldu mu acaba progesteron kullanıyorum doktor 3 ay yat dedı
Burcu_NFUE Htc5516 progestanın faydası olur bol bol dinlen uzan ev işlerinden uzak dur kendini yorma 😌😌
Banuka Htc5516 düşük ihtimalime karşı veriyorlar 3 ay boyunca.Bebeğin rahme daha sağlam tutunmasını sağlıyormuş ben de kullanıyorum 8. Haftama girdim
mom073 Htc5516 ben de 3 ay yattim evet faydssi olur agizdan alınca baş ağrısı yaptı ben de sonradan alttan aldım 12.haftada biraktirdi
BadeLebiss Burcu_NFUE bnde 32 haftalıgm cnm bnde kullnyrm progestan faydası olur mu banada Bebek kafası rahimde erkn doğum riskim var
betlkrkmaz Htc5516 ben hamileliğin başından beri kullanıyorum düşük riskim vardı ama doktorum doğuma kadar kullanacağımı söyledi çünkü ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor
mom073 Htc5516 tabiki kesildi canım 200 mg aldım ben ama benim kırmızı kanama oldu ve günde 3 kez aldırdı sonra 2 ye düşürdü sonra tek ve bitti şükürler olsun 14+6 olduk
Htc5516 mom073 Rabbım sag saglım kucağına almayı nasip etsin canım insan endişeleniyor birde tedavi ile oldu Rabbım sag saglım kucagımıza almayı nasip etsin
MelekAlyaM Bende transferden 1 hafta önce başaladım. Hergün 2 doz iğnesini oluyorum suan 8 haftalığım 12 haftaya kadar olucam
utopikegitimci Bende 2 hafta kullandım kanamam kesildi ama kirli beyaz bir akıntı var. İlaçlardan dolayı mı acaba
Naz_01 Htc5516 12.haftaya kadar progestan fitil kullandım ara ara da iğnesini kullandım şuan 36haftalığım