Ervaaa merhabalar. Ben doğum yaptım ama özel hastanede. Malesef Cerrahpaşa beni üzdü. Pazar kan tahlillerimi verip eve geldim. Ben özel oda istediğimi belirttim. Ayarlanır vs dediler bana. Özellikle sabah erkenden gidersem. Neyse. Pazartesi sabah 7:30 da yatış işlemleri için gittim. Evraklar imzalar herseyler atıldı. Özel oda dedim. Şuan da yok dediler. Nasıl yani ben pelin hoca bide kıdemli bir asistan vardı o özellikle belirttik dedim. Malesef biz acil ile de çalıştığımız için oda ayirtamiyoruz o yüzden de dolu dediler.ve hepsi de pazartesi sezeryan hastası imiş boşalma durumu imkansizmis. Pelin hocaya bildirdim durumu ben gelim ayarlariz dedi. Boşalma ihtimalinin olmadığını belirttim. Neyse asistanlar ile de görüşmüş başka katlara da bakmışlar özel oda malesef yoktu. Pelin hocaya başka özel hastane ile anlaşması varsa orda yapmak istediğimi söyledim. O da daha önce olduğunu söylemişti ama şimdi nedense yok dedi. Bende işin özeti hastaneden çıktım. Ve gidip Türkiye Hastanesi’nde bir saat içinde yatış islemlerini halledip gül gibi özel odamda doğurdum ☺️