SMPE Merhaba hanımlar bir sorum olcak 22. Haftadan beri ara ara karnımda sağımda genellikle sertleşme özellikle idrara sıkışınca sonrasında rahatlama oluyo bazende böyle yumru gibi sağ tarafımda sergleşme oluyo 24. Haftamdayım ara ara oluyo geçen hafta kontrolüm vardı rahim ağzı uzunluğun normal dedi doktor 31mm sadece bebek baş aşağı dönmüş biraz aşağıdaymış çok korkutmadı ki çok pimpiriklidir doktorum sadece biraz daha dinlen ayakta kalma dedi fakat ben endişelniyorum erken doğum için böyle şeyler yaşayanlar varmı kasık ağrım ve bel ağrımda oluyor bazen ama bi sorun olsa doktorum uyarırdı biliyorum ama çok kafama takıyorum :(((
Leyla555 SMPE idrarla geciyorsa bobrek ola bilir. Bebek buyuyor artik zamanla oyle sertlesmeler ola bilir belki ayagini fln dayamisdir oraya. Bende de 26 hafta kontrolumde basi asagida ve vucut olarak asagiya yakin demisdi 35 haftayim bisey olmadi cok sukur
SMPE Leyla555 çok sağolun leyla hanım içimi çok rahatlattınız umarım bende o haftalara gelirim sağlıkla ve bebeklerimizi vakitli sağlıklı kucağımıza alırız :)