mhndshnm Kızlar merhaba, 1 aydır kanamam var. Bazen çok çok fazla bazen az oluyor. Ama hiç kesilmedi. 18 haftalık hamileyim. Yatıyorum. Kanama alanı yok kanamanın sebebini de bulamadılar. Bu şekilde olup sağlıkla doğum yapan var mı?
Esraali mhndshnm eltim maalesef 31 haftaya ladar devamlı kanama ikiz bbeekleri vardı 31 haftada doğum yaptı şimdi kocaman oldular kedi yavrusu kadar doğmuşlardı
LalinMom mhndshnm 6.5 ay hastanede geri kalanını evde yattım kanamalar yüzünden bir hafta olmasa öbür hafta mutlaka oluyordu . Çok şükür kucağıma aldım kızımı. çok çok dikkat etmeniz gerekiyor . Şuan öncelikli hedefiniz 24. Haftaya gelmek olsun .
Emelaygl mhndshnm bende 14 haftalıgım benımde kanamalı geçiyor daha bugün taburcu oldum bemde kanda enfeksıyon cıktı bebeğin suyuna karışmış dedi doktor o yüzden kanama olmuş benımkide kaç haftadır sebebsizdi valşa 3 günlük yoğun antibiyotik tedavısıne başladık şu anda bile geliyor peçeteye Allah’a sığındım Allahım büyük 🤲
mhndshnm Esraali Onun da kanama için sebep bulamadılar mı? Kanaması yoğun muydu? İnşallah benim de sağlıkla doğar 🤲🤲
mhndshnm LalinMom Moralimi yüksek tutmak istiyorum ama bir taraftan sürekli ağlayasım geliyor 😔 Gerekirse Bende yatacağım. 3 haftadır hastanedeyim zaten. Kanama sebebiniz neydi? Kaç haftalık doğum yaptınız?
LalinMom mhndshnm 37 haftada doğum yaptım. Kanama yüzünden ilk 12 hafta düşük sonrasında ise erken doğum riskim vardı. Kanama sebebi kullanmak zorunda olduğum kan sulandırıcı olarak tahmin etmiştik ama Kestikten sonrada devam etti nedeni belli değildi yani. Stres yapmayın stres rahimde kasılmaya ve akabinde erken doğuma yol açıyor . İmkanınız var ise doktorunuzla görüşün hastanede yatırsın en azından 24 . Haftaya kadar gözerim altında olmanızda yarar var . Özel hastaneye gidiyorsanız böyle durumlar için normal gecelik fiyatın biraz altında olarak anlaşma yapabilirsiniz .
mhndshnm LalinMom 3 haftadır hastanede yatıyorum zaten. Peki kanamanız çok yoğun muydu? Benim çok yoğun olduğu zamanlar oluyor. Bazen akıntıyla geliyor. İnşallah bizde sizin gibi tamamlarız bu süreci 🤲
LalinMom mhndshnm değişiyordu o her zaman aynı şekilde gelmiyordu ama çok çok dikkat edin kesinlikle nerdeyse yolu yarılamışsınız biraz daha sabır
mhndshnm Emelaygl Bende de enfeksiyon vardı bende antibiyotik kullandım. Ama bir sebep bulmaya da çalışmıyorlar artık. Kanamam da bir azalıyor bir artıyor. Enfeksiyon neden olmuş
Emelaygl mhndshnm valla sızıntı olmuş bebeğin suyundan oda kana karışmış ve oda enfeksiyon olmuş beklıyorız çarşamba belli olacak bakalım