Haticecakirr humasultan3443 evet doğru henüz düzensiz olur hareketleri ben sizi de 28 haftalık diye okumuşum o haftalarda benim de öyleydi bazen hissediyordum bazı günler hissetmiyordum bazen hafif bazen sert vurmaya çalışıyordu 😁 hayırlısı olsun bakalım yakında düzene girer inşallah şimdilik biraz erken 🌸🙏
Aminee32 humasultan3443 bende canım bazen gebe olduğum aklıma bile gelmiyor normal işimi gücümü yapıyorum
humasultan3443 Aminee32 aynen öyle inan ki göbeğimde öyle ultra boyutta çıkmadı maşallah diyelim nazar değmesin böyle rahat geçer inşallah hamileliğimiz de doğumumuz da 🙆🏻♀️😊
Curcu 20+0 haftalığız çok nadir hafif ağrıyla karışık hareketler hissediyorum ama kısa sürüyor. Benim de çok gaz sorunum var ona bağlıyorum hep ama arkadaşımın 21. Haftasında tekmesini ben de dokunup hissetmiştim kesinlikle aynı şey değil
humasultan3443 Curcu evet küçük sancı gibi bi acı hissediyorum içimde bi hareket olunca ama bebişin hareketi mi onu tam anlayamıyorum dediğin gibi
Burcuyasa humasultan3443 yok inan senin haftalarında acilden doktoruma gittim hareket etmiyor diye nasıl güldü bana 🤣 bu haftalarda hissetiğine şükür et dedi hiç endişelenme 🥰🥰
humasultan3443 Burcuyasa benim de ramak kaldı gitmeme 😳😳😬 çoğunluk aynı şeyi diyor ilk hamilelikse 22. Hafta sonrasında net olur diyorlar ama bilemedim yahu hissedeyim artık 😂
Cero-19 Ela20 sola yatınca daha güzel oksijen gidiyor onlara o yüzden bu coşku bende 16 haftalığım gaz mı hareket mi anlayamadım 🥰
Buseylul En ufak muzik sesi olsa kipir kipir durmuyo 21+1 suan ama 18+0 dan beri muzik sesine kipir kipir hic durmuyor hatta bazen hissetmeyince korkuyorum muzik dinletiyorum yine basliyor kipir kipir 🤣
Mabelbebek Burcuyasa inatci kelimesi galiba su anda benim miniğime yakışan en iyi kelime oldu 😂😂😂 25+5 olduk cok hareketli artık karnıma bakınca dışardan bile hareketlerini görüyorum 🙏🌸 ama gel gelelim babası elini karnıma koyunca tutuyor benim kızın inadı oynamamda oynamam diye 😂😂
Burcuyasa Mabelbebek aynı ikiz hamileyim bende resmen dans ediyorlar içimde babalarının sesini dıydujlarını an kesiyolar oynamayı daha 28 haftada bir kere vurdular eline 😞😄😄😄 Anala çekiyor cefayı bize tepki versinler boşverin😄😄
Mabelbebek Burcuyasa oy masallah sizin miniklere 🧿 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu küçük yaramazları 🙏🌸