Sirvanaydiner Kızlar iyi geceler. Size bişey sormak istiyorum 15+2 günlük hamileyim. Bugün kasıklarımda bi ağrı var böyle ilk defa oldu sanki arada bi sancı gibi saplanıyo bi de rahmimede vuruyo sancısı sizce nedir bilen varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen
Melikeznar Kasık agrısı herkeste oluyor ilk üç ay bende de oldu adet sancısı gibi suan 26 haftalığım ara ara yine oluyor
Sirvanaydiner Melikeznar o zaman bu kadar korkmiyim dimi ,bende ara ara oluyodu ama bugün biraz tuhaf olunca korktum
Melikeznar Sirvanaydiner ben 6 haftalıktım ağrılarım oluyordu uzun süre bu sekilde agrı yasadım bebek yerleştiği için oluyomus agrı oyle duydum sonradan geçiyor ama siz içinizi rahatlatmak için dr bi sorun yine de
Kbrsoy Kasık ağrılarım benim de başından beri var. Ben de 15 16 haftalıktım bi gün yine kasık ağrım vardı buna rahim ağrısı rahimde zonklama sızlama da eklenince bu başka bi ağrı diyip doktora gitmiştim. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Her zamanki ağrından farklıysa doktora görünmekte fayda var