Ayserdemce Kızlar normalde 3 litreyi deviren ben su içemiyorum zorla bir subardağı falan hiç hoş değil tadı mide bulantısı İçin prilam dr verdi dr bol bol su iç dedi ama ben içemiyorum içmeyip sıkıntı çeken oldu mu tavsiyesi olan varsa yazabilir bu arada 7 haftalık olduk 3.hamileliğim iki oğlanda da ilk beş ay yediğim içtiğim burnumdan geldi 😣😔bu ilaçla fazla çıkarmıyorum ama yemek falan hiçbirşey hoşuma gitmiyor mutsuzum 😢
humasultan3443 Ayserdemce ben de sudan tiksindim desem yeridir canım ama hem yaz hem hamilelik fazlaca tüketmek lazım ben su şişeleriyle daha rahat tüketiyorum yani bardak bardak içmektense 1 litrelik şişeler daha kolay geliyo gözümün önünde olunca koca şişe rahat bitiyo
Durunbigeldim Ayserdemce evet bende 14.cü haftama kadar çektim bulantıyı. Suyu resmen nefesimi tutup içerdim. Bana zofer vermişti doktor.
Banuka Ayserdemce aynen ben de öyleyim normalde su düşmezdi elimden şimdi günde 4 bardak anca içiyorum midem bulanıyor sudan
DilekDogan78 Ayserdemce hamileliğin ilk haftalarında öyle oluyor canım ben 2 bardak anca ilaçlarla içiyordum mutfağa kokuyor diye giremiyodum suyun içine limon atıp falan içiyordum zamanla gecicek üzülme
Zeynep-Ecem46 Kendiniz yapıp limonata falan içebilirsiniz, komposto tarzı şeyler çünkü ilk zamanlar su içememekten kabızlık da olabiliyor. Sıvı almak önemli hamilelikte . Çok da zorlamayın geçiyor o günler ve normale dönüyorsunuz inşallah
M_Lyl_33 Ayserdemce uygulamadan bazen bebek annecim bizim için sı içer misin siye mesaj geliyor. Vicdan yapıyorum kendim için değil onun için şu içmeliyim diyorum😊 öyke öyle alışkanlık oldu
Yamacin-Annesi Ayserdemce ayni bende böyleyim herşeyden midem bulanıyor hicbisey yiyip icemez hale geldim ne olacak bilmiyorum serumla idare ediyoruz şimdilik 😏
cahillesohbetikestim Ayserdemce doktorum su içmediğim için sade maden suyu önerdi günde bir tane içebilirsin dedi ve daha rahat içiyorum suya göre belki size de iyi gelir 😊