Mervetrkmenoglu Kizlar çok kararsız kaldım oglusuma kuranda geçen veya anlamı güzel isimler arıyorum biseyler yazarsanız hepimize fikir olur ♥️
2melekannesi_ Mervetrkmenoglu İbrahim, Yusuf, Süleyman, Duha Kuranda geçen, Osman, Ömer, Selim, Hamza, Fatih anlamlı isimler 🌸
Mutlu2604 Bende karar veremedim. Poyraz koyacağım gibi ama kuranda da geçsin istiyorum kafam karışık. Erkek ismi cidden zor
Yumurcakk Ben ilyas 🧿💙🐻 koycam son dönemler hep cok duydugum bi iisim hem kuranda gecio hemde yağmurlara hükmeden peygamber ismi ( berekettır yağmur)
2bebek3gebelik Furkan ve Taha. Ama Furkanı tavsiye ederim benim kardeşimin adı bu kadar aklı başında ve düzgün karakterli bir insan daha bulamam kardeşimin adı olduğu halde oğluma koymak çok istedim eşim mırın kırın yaptı. Doğruyu yanlıştan ayıran haklıya hakkına veren anlamı. Ben Göktuğ koyacağım eşim bir tek bu isme ısındı güçlü zeki idare etme kabiliyeti olan demek
MinikKoala41 Mervetrkmenoglu erkek olsaydı eşim Nezir Kayra Koyucaktı Cennet kapısında bekleyen meleğin ismiymiş
Lilo Yusuf. Yusuf isimli her tanıdığım yumuşak huylu, merhametli, vicdan sahibidir. Ayrıca çok güzeldir.
Semaberay Lilo bende oğlum olcagini öğrendim hamile kaldığım andan beri oğlum olursa Yusuf koycam diyorum hayirlisiyla
Emanetimi_bekliyorum Lilo yusuf ismini bende begeniyorum ama yusufların kaderi güzel olmuyor diye bir şey duydum