Ankaku BelkiBirMucizeOlur neden entube oldu ? Benim kızım.da 8 aylik doğdu bir hafta kuvezde kaldı Allah şifalar versin yavrunuza tez zaman da kucaginiza alırsınız ins
milena11 BelkiBirMucizeOlur olsun sen sağ dolaba koy. Beslenmesi başlayınca verirsin ilk sütün çok önemli bebiş için
kkuubbrraa BelkiBirMucizeOlur benim bebeğim 8 gün kaldı 35 . haftada dogdu ciğerlerinden su geliyordu nefes alamıyordu 4 gün beslenmedi beslenmeye başlayınca çabuk toparladı şimdi 3 yaşında şükür bir sıkıntı olmadı
kkuubbrraa BelkiBirMucizeOlur bir kaç gün beslenmediği için satılık oluyor zaten ışık verip düzeltiyorlar merak etme benim ki 4 gün sonra beslenmeye başladı
Egeymen BelkiBirMucizeOlur benim de kızım cuma günü 36+3de 2950 gram doğdu ama ciğerlerine su kaçmış doğum anında o yüzden hemen küveze alındı ilk gün serumla beslendi dün 3 ml anne sütüyle başlamışlar beslemeye 🤷
Yasemin0728 BelkiBirMucizeOlur canım seninkinin haftası ve kilosu çok iyii şükür. Ben 32+4 haftalık doğum yaptım 1620 kilo doğdu 8 gündür kuvezde benimkide. Pozitif düşün hep ben inanıyorum onlar çok güçlü savaşçılar kazanacaklar bu mücadeleleri inşallah 🙁🌼
Egeymen BelkiBirMucizeOlur sizin de haftası da kilosu da iyi bizimki gibi hatta bizden de iyi haftası, olabilir
BelkiBirMucizeOlur AhahHbzhz ya hayırlısı ile çıksın da beklerim bundan önce ki doğumda doğdu hiç göremedim yoğun bakımda kaldı öldü 😔
Ayseediz Dilarabyrk normal doğum yaptım cnm 3 cm se gelir cnm bebek çünkü ilk benimde 3cm olmuştu önce sonra ertesi gün doğum yaptım ilk çocuğum olduğu için zor ama kilosu çok iyi dedi doktorum sadece bir hafta kaldı kuvezde 2680 grm doğdu oğlum 31 haftalık